Anlaşma Sağlandı! Ferdi Kadıoğlu Rekor Bir Bedelle Yuvadan Uçuyor

Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nun şartlarını kabul etti. Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri devam ediyor. Brighton, Ferdi Kadıoğlu için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Fenerbahçe rakamı biraz daha yukarı çekmek istiyor.

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu, transfer gündeminden düşmüyor.
Milli futbolcu ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Fabrizio Romano'nun haberine göre, İngiliz ekibi Brighton, Ferdi ile yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydetti ve milli oyuncunun şartlarını kabul etti.

Brighton, transfer için Fenerbahçe ile görüşmelerine devam ediyor.

İNGİLTERE'YE GİTMEK İSTİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı gelişmeye göre; Ferdi Kadıoğlu kariyerine Premier Lig'de devam etmek istiyor. Milli oyuncunun temsilcisi Fenerbahçe'ye aldıkları kararı iletti.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, sarı- lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.

Ferdi Kadıoğlu'nun transferinin gerçekleşmesi durumunda Türkiye'den yurt dışına en yüksek rakamla transfer olma rekoru da kırılmış olacak.

Daha önce Cenk Tosun'a ait olan bu rekoru Ferdi Kadıoğlu eline almış olacak.

Bakmadan Geçme