Antalyaspor'un Hazırlık Maçında İlginç Olay! İki Takımda 27. Dakikada Sahadan Çekildi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, BF Sepâhân arasında oynanan hazırlık karşılaşması müsabakanın 27'inci dakikasında iki takımın da sahadan çekilmesinin ardında sona erdi. Futbolseverler Antalyaspor'un hazırlık maçında ne oldu? Neden takımlar sahadan çekildi? sorusunun cevabını merak ediyor.

Gelecek sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Antalyaspor, İran'ın BF Sepâhân takımı ile bugün hazırlık maçı yaptı.

Karşılaşma, futbolseverlerin yeşil sahalarda görmeye alışık olmadığı bir şekilde 27'inci dakikada sona erdi. Hiç kimsenin birşey anlamadığı olayla ilgili Antalyaspor kulübünün sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Antalyaspor'un 3-0 geriye düştüğü maçta iki takım da anlaşarak müsabakanın sonlandırılmasını sağladı.

FUTBOLCULARIN SAKATLIK RİSKİ GEREKÇE GÖSTERİLDİ

Antalyaspor Kulübü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada takımların çekilmesinde gerekçe futbolcuların sakatlık riski gösterildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Antalyaspor ile BF Sepâhân arasında oynanan hazırlık karşılaşması, her iki takım oyuncularının sakatlık riskinin artması sonucu teknik ekiplerin talebi ve müsabaka hakeminin onayı ile 27. dakikada sonlandırılmıştır."

Açıklamaya rağmen hemen hiç kimse ne olduğunu ve karşılaşmada neler yaşandığını anlamazken olaya ilişkin belirsizlik de gizemini koruyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme