Arda Güler El Clasico'da Asist Yaptı

Futbolun en heyecan verici, en tarihi, en unutulmaz rekabetlerinin başında gelen El Clasico şöleni, bu kez New Jersey'deki MetLife Stadyumu'nda yaşandı.

Milli yıldızımız Arda Güler'in, özel maç da olsa El Clasico'da futbolunu sergilemesi bizler için bu karşılaşmayı daha da özel bir hale getirdi.

1.5 SAATLİK "ŞİMŞEK" ARASI

İlk düdükle birlikte hırslı ve enerjik bir şekilde başlangıç yapan Arda Güler, Real Madridli oyuncuların ayak uyduramaması ve Barcelona'nın eski günlerinden esintiler sunarcasına tiki-taka ile topun ve oyunun sahibi olması nedeniyle 12. dakikadaki "şimşek" engeline kadar yeteneklerini gösterme fırsatı bulamadı.

Stat çevresine düşen şimşekler sebebiyle karşılaşmanın hakemi oyuna ara verirken hem oyuncular hem tribündeki seyirciler yaklaşık 1 buçuk saat süren ara nedeniyle içeriye girmek durumunda kaldı.

ARDA'DAN ASİST

İkinci bölümde kısmen kopukluklar yaşasa da Real Madrid adına sahanın en iyilerinden olan milli yıldız, Avrupa Şampiyonası'nda Merih Demiral'a yaptığı asistlerin bir benzerini 82'de Nico Paz'a yaptı.

Korner vuruşunda al da at dercesine bir orta yapan Arda, Nico Paz'a güzel bir asist yaparken oyundan alınmayarak Carlo Ancelotti tarafından ödüllendirildi.

RAKAMLARLA ARDA GÜLER

1 iptal edilen gol (Ofsayt)
1 asist
57 Topla buluşma
%86 pas isabeti
2 kilit Pas
1 net pozisyon yaratma
2/3 orta isabeti
4/5 ikili mücadele kazanma
1/1 başarılı dripling
1 top Çalma
1 faul kazandırma

Bakmadan Geçme