Arda Güler'in Elinde Kuran-ı Kerim Taşıdığı Küçüklük Fotoğrafının Sırrı Ortaya Çıktı!

Yıldız futbolcu Arda Güler'in boynunda madalya elinde Kuran-ı Kerim taşıdığı fotoğrafın sırrı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde

Türkiye'nin konuştuğu isim Arda Güler, 2016 yılında Anadolu Gençlik Derneği tarafından yaz boyunca düzenlenen etkinliklere katıldı. O zaman henüz 10 yaşında olan Arda, sadece yeteneği ile değil efendiliği ve disiplini ile dikkat çekti.

O zamanki etkinlik sorumlularından AGD yetkilisi Salih Çakır, konu ile ilgili şunları söyledi;

TAŞTAN KALELER YAPARDI

Arda o zaman da sadece yeteneği ile değil disiplini, beyfendiliği, oturuşu, kalkışı ile ön plana çıkan, dikkat çeken çocuklarımızdan birisiydi.

Ders aralarında, teneffüslerde hemen taştan kaleler yapıp futbol oynarlardı arkadaşlarıyla. Ben de hakemlik yapardım o maçlarda. Arda o zaman da 4-5 çocuğu birden çalımlayıp çok güzel goller atardı.

Salih Çakır; Tv5'de katıldığı programda, fotoğraftaki madalyon ve Kuran-ı Kerim'in yaz etkinlikleri kampından bir hatıra olması ve “hayatlarına rehberlik etmesi” için Arda'ya ve diğer çocuklara hediye edildiğini söyledi.

ARDA'NIN AGD KURAN KURSUNDA ATTIĞI GOLLER...

Arda Güler'in AGD'li yılları..

Arda Güler'in boynunda madalya elinde Kuran-ı Kerim taşıdığı fotoğrafın sırrı ortaya çıktı...

Arda Güler 2016 yılında Anadolu Gençlik Derneği tarafından yaz boyunca düzenlenen etkinliklere katıldı. O… pic.twitter.com/yPHhShsvFq

— Haber Report (@HaberReport) June 19, 2024
MUHABİR

Bakmadan Geçme