Arda Güler Real Madrid'den Ayrılıyor mu?

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu zamana kadar sadece 67 dakika süre bulan Arda Güler'in son maçta yaptığı hareketle birlikte takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Büyük umutlarla sezon başında dünya devi Real Madrid'e transfer olan ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü takımda istediği süreleri bulamayan Türkiye'nin gururu Arda Yıldız için Real Madrid defteri kapanmak üzere.
İspanya LaLiga'da Real Madrid ile lig sonuncusu Almeria karşı karşıya geldi. Real Madrid'in 90+9'da attığı golle 3-2 kazandığı karşılaşmada Arda Güler yine forma şansı bulamadı.
Oyunun son bölümlerinde oyuna giremeyeceğini anlayan milli Yıldız'ın gösterdiği tepki İspanya'da gündem oldu.

Almeria maçında da yedek kalan Arda Güler, Teknik Direktör Angelotti'nin arkasından geçerken, ısınma yeleğini yere fırlatarak soyunma odasına gitti.


Arda Güler'in Real Madrid'den Ayrılıyor mu?


Bu gelişmeler yaşanırken Arda Güler'in takımdan ayrılacağı konusu gündeme geldi.
Milli oyuncunun başka bir takıma transfer olduğu açıklandı. Yaz transfer döneminde İspanyol devi Real Madrid'e transfer olarak tüm dünyada dikkat çeken milli futbolcu Arda Güler için işler istediği gibi gitmedi. Genç oyuncunun Madrid macerası kısa sürdü. İspanyol basınında yer alan haber göre; Arda Güler, Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanıyor.

Arda Güler Madrid'den Ayrılıyor

Madrid'de ayrı ayrı 3 ciddi sakatlık geçirdiği için aylarca forma giyemeyen Arda Güler, sakatlığını atlattıktan sonra da forma şansı bulmakta zorlanıyor. Madrid'de mutsuz olduğunu son oynanan maçta ısınma yeleğini yere fırlatarak da gösteren Arda'nın başka bir kulübe transfer olduğu açıklandı.
İspanyol basınından DefensaCentral'in haberine göre; Arda Güler'in başka bir takıma transfer olduğunu duyurdu.
Arda Güler için yapılan haberin detaylarında, transferin kısa bir süre açıklanacağı belirtildi. Milli oyuncu yeni takımıyla 2029 yılına kadar sözleşme imzalayacak ve Real Madrid'de kazandığı ücretin 2 katı kadar maaş alacak.
Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid ile sadece 2 maçta 67 dakika süre bulabildi. Genç yıldız, bu karşılaşmalarda skor katkısı veremedi.

Bakmadan Geçme