Arda Ölecek mi? Arka Sokaklarda Gelecek Hafta Neler Olacak?

Arda Ölecek mi? Arka Sokaklarda Gelecek Hafta Neler Olacak?... Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar 19 Ocak Cuma akşamında izleyici ile buluştu. Bu hafta 660.bölümü yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar 661.Bölümü ile 26 Ocak'ta ekranlarda olacak.

Arka Sokaklar Evreninde artık hiçbir şey eskisi gibi değildir; aylar önce başlarına gelen büyük felaket, ekibin dağılmasına sebep olmuştur. Ekibin demirbaşlarından dört isim artık polis değildir. Gençler (Arda, Emre, Alper, Sinem) ufak tefek cezalarla kurtulsa da bir arada kalamamış, her biri farklı bir şubeye verilmiştir. Tüm bu olumsuzluklardan İstanbul da payına düşeni almıştır.

Sokaklarda hayat, iyiler için çok zor, kötüler içinse çok kolay hale gelmiştir. Uyuşturucu, yolsuzluk, silahlı şiddet, kentin göbeğinde düzensiz gettolar, irili ufaklı mafyalaşma ve hepsi bir yana, iyiden iyiye yerleşmiş 'kural tanımazlık' artık şehrin tüm damarlarına sızmıştır.

Arka Sokaklar 661.Bölüm Gelecek Hafta Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sayfamızda Olacaktır!

ARDA ÖLECEK Mİ?

Arda, yaptıklarından sonra büyük vicdan azabı duyar. Ancak Arda'nın pişmanlığı bir işe yaramaz ve açığa alınır. Kimliğini ve silahını teslim eden Arda yargılanır. Polislikten uzaklaşan Arda'nın kendine zarar vermesinden korkulur. Arda ıssız bir yerde hareketsiz şekilde bulunur. Peki Arda öldü mü?

Tahmin: Komiser yardımcısı Arda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılacak. Hayati tehlikesi olan Arda'nın yaşayacağı ve yeniden ekibe dahil olacağı tahmin ediliyor.

Çetenin takas etmek istediği isim kim?

Rıza Baba ve ekip, Ünal'ın bulduğu izin peşine düşer. Bir yandan çetenin tüm bağlantılarını çökertmek isteyen Rıza Baba ve ekip, diğer taraftan masumları kurtarmaya çalışır. Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertmenin eşiğine gelir ancak Rıza Baba'ya gelen telefon tüm planları bozar. Peki, çetenin takasta kullanmak istediği isim kim?

Bakmadan Geçme