Aslı Hünel İle Gelin Evi 25 Aralık Pazartesi Show TV İzle..

Aslı Hünel İle Gelin Evi 25 Aralık Pazartesi Show TV 1195. Bölüm İzle.. Show TV'de hafta içi her gün seyircileri ile buluşan ekranların eğlenceli gündüz kuşağı programı Aslı Hünel İle Gelin Evi'nde rengarenk anlarla yarışanlar ödüle, izleyiciler sohbete doyuyor

Aslı Hünel 'in eğlenceli sunumuyla Çeyizlerin, lezzetli hazırlanmış sofraların, sunumların, evlilik tekliflerinin, düğünlerin ve birçok eğlenceli anların yaşandığı merakla beklenen programda her gün birbirinin evlerine misafir olacak 5 yeni gelin bir hafta yarışıyor ve final günü 12 Çeyrek Altın'ı kazanmak için mücadele ediyorlar ve aynı zamanda keyifli anlar yaşıyorlar.

Aslı Hünel ile gelin avi 1195. bölüm fragmanı...

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler, bu program tam size göre. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 12 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

Aslı Hünel İle Gelin Evi 25 Aralık Pazartesi Show TV 1195. Bölüm İzle..

Bakmadan Geçme