Ateş Kuşları Canlı Yayın İzle! Ateş Kuşları 40.Bölüm 26 Ocak 2024

Ateş Kuşları Canlı Yayın İzle! Ateş Kuşları 40.Bölüm 26 Ocak 2024... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Ateş Kuşları yeni bölümleri ile 26 Ocak Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara gelmeye devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Ateş Kuşları'nda bu hafta yayınlanacak 40.bölümde neler olacak?

Hacer hayatla ölüm arasında mücadele ederken, Ateş Kuşları kendilerini bekleyen sürpriz gelişmelerden habersizdir. Geç de olsa Ateş Kuşları'nın yaşadığı zorlukları öğrenen Ali ve Mercan ipleri eline alacaktır. Çatal'ın şüpheli durumu, Barbaros'u düşündürürken, gözler Sultan'a dönecektir. Sultan korkuyla saklanırken, Kara'nın yaptığı hata Ateş Kuşları'nı bir kez daha köşeye sıkıştıracaktır.

Her şeylerini kaybeden Ateş Kuşları için hayatlarında yeni bir dönem başlamıştır. Artık başlarını sokacak bir evleri dahi yoktur. Yaşadıklarıyla daha da sarsılan Gülayşe bir kere daha ayağa kalkabilecek midir? Gülayşe'ye destek olmaya çalışan Barbaros ise uzun zamandır kaçtığı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Öte yandan tüm bu olanları, hayatlarının en mutlu günlerini yaşayan Ali ve Mercan'dan nasıl saklayacaklardır? Hayata yeniden tutunmak için adım attıkları yerde, onları hangi büyük sınavlar beklemektedir?

ATEŞ KUŞLARI 40.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme