Bakan Tunç: Hasan Bitmez'in durumu kritik

Meclis kürsüsünde konuşma yaptığı esnada bayılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in durumunun kritik olduğu belirtildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, meclis kürsüsünde konuşma yaptığı esnada kalp krizi geçirerek yere düşen Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'i hastanede ziyaret etti.

Tunç, hastane çıkışında yaptığı açıklamada Bitmez'in sağlık durumunun biraz kritik olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Bütçe görüşmeleri vardı konuşma sırası kendisine geldiğinde konuşması tam biterken bir baygınlık geçirdi ve yere düştü. Mecliste bulunan bütün doktorlar, doktor milletvekillerimiz 10 saniye içinde kendisine müdahale ettiler kalp masajı yapmaya çalıştılar. Meclisin sağlık ekipleri de hemen ulaştı 20-25 dakika mecliste bu mücadele devam ettikten sonra ambulansla şehir hastanesine nakledildi. Şuanda acilde yoğun bir çaba gösteriliyor.
Durumu kritik!
Başhekimimizde hem yakınlarına hem milletvekillerini sağlık durumuna ilişkin bilgilendiriyor. Durumu biraz kritik. Dua ediyoruz biran önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz ama doktorların ifadesine göre durumun biraz kritik olduğuna dair bilgiler alıyoruz. İnşallah sağlığına kavuşur tekrar aramıza döner. Bugün burada partisi ne olursa olsun bütün milletvekillerimiz kenetlenmiş durumda, onun tekrar sağlığına kavuşması için dua ediyorlar. Tekrar Hasan Bitmez milletvekilimize geçmiş olsun dilekleri iletiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız da yakından ilgileniyor sürekli hastane ile irtibat halindeler.”

Bakmadan Geçme