Bakasetas Beşiktaş'a Transfer Oldu mu?

Süper Lig'de zor dönemler geçiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandı. Ara transfer döneminde birçok oyuncu ile yolları ayıracak olan Kara Kartal'da gündem olan isim Bakasetas olmuştu. Bakasetas'ın Beşiktaş ile anlaşıp anlaşmadığı merak konusu oldu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yaptığı son açıklamada, “Bakasetas'a iki teklif yaptık, kabul etmedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istiyor. Trabzon'da yaşamayı seviyor ama belki de kafasında başka bir yerde yaşamak var. Yıl sonunda tekrar konuşacağız.” İfadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamanın ardından Anastasios Bakasetas'ın Süper Lig ekibi Beşiktaş ile anlaşma aşamasında olduğu iddiası spor kulislerine bomba gibi düştü.

Trabzonspor ile sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'ın Beşiktaş ile anlaşma sağlamak üzere olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'un 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde 3 milyon euro karşılığında Alanyaspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas'ın da Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı iddialar arasında yer alıyor.

Bordo-Mavililerin sözleşme uzatma tekliflerine olumlu karşılık vermeyen deneyimli futbolcu için en son 1.75 milyon eurodan 3 senelik sözleşme teklif edildiği öne sürülenler arasında.

Bakmadan Geçme