Başak Gümülcinelioğlu 8 Ekim'de evleneceğini duyurdu

Kendisinin disipliner bir insan olduğunu belirten Başak Gümülcinelioğlu, Çağrı'nın da bu konuda kendisi ile çok uyumlu olduğunu ifade etti. Düğün için hazırlıklar yaptığını ve Çağrı ile aynı zevklere sahip olduklarını belirten Başak, düğün hazırlıklarının bu yüzden kolaylıkla geçtiğini söyledi.

Düğünde bir adet gelinlik giyeceğini söyleyen Başak Gümülcinelioğlu gelinliğinin tasarımını Cihan Nacar'ın yaptığını ve sürprizli bir tasarıma sahip olduğunu belirtti.

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Neva karakteri ile adından söz ettiren Gümülcinelioğlu ve Çıtanak'ın düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol almış olan Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak, geçtiğimiz günlerde evleneceklerini duyurmuştu. Mutlu birlikteliklerini gözlerden uzak sürdüren Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak'ın nikah tarihi belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak özenle hazırladıkları düğün davetiyeleri ile Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği'ne (HAÇİKO) bağışta bulundu. İkilinin hamlesi alkışla karşılandı.

Bakmadan Geçme