Belediyelerle iş yapanı arıyorsa 3 metre ötesine baksın!

Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e seslenerek "Akşener belediyelerle iş yapanı arıyorsa odasının 3 metre ötesine bakacak. Bütün Ankara biliyor." dedi.

İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, tv100'de taciz iddialarına ilişkin "5 sene önce partiden atılmış bir kız, neden atıldığını biliyorum. Bu kız genel başkanlık katında birisiyle ilişkisi vardı. Yakalanıyorlar. Bu çocuk, özel kalem Esma Bekar bu işi kapatıyor. Kızı işten çıkartıyorlar ama bu kız benden dolayı çıktığını zannediyor. Şimdi bu kızdaki nefreti bildikleri için 5 sene sonra “biz sana yeniden iş vereceğiz” diyorlar. İsim verirsem Akşener çok mahçup olur" ifadelerine yer verdi.

Ümit Dikbayır, Sedat Aksakallı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dikbayır, "Ben de iş adamlarından para topluyorum getiriyorum bunda bir şey yok' dedi". Aksakallı'ya, (İYİ Parti'nin şu anki Mali İşler Başkanı) 'bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi' dedim. 'Ben Esma Hanıma(Akşener'in Özel Kalem Müdürü), Esma Hanımın kocasına verdim' dedi." diye konuştu.

Bakmadan Geçme