Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük görevine kimin getirileceği merak konusu oldu.

Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor yenilgisinin ardından görevine son verilen Rıza Çalımbay'ın ardından Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu oldu.

Yönetimin 2 yabancı teknik adamla görüşmeler yaptığı spor basınına yansırken henüz açıklanmayan bu isimler merak konusu oldu.

Daha önce Sergen Yalçın'ın da teknik direktörler arasında adı geçmesine rağmen tecrübeli çalıştırıcının Beşiktaş teknik direktörlüğüne şu aşamada sıcak bakmadığı belirtilmişti.

Beşiktaş 16 Maçta 3 Teknik Direktör Değiştirdi!

Süper Lig 2023-2024 sezonuna Şenol Güneş ile başlayan siyah-beyazlılar aradan geçen 17 haftalık periyotta ligde 16 maça çıktı.

Beşiktaş 16 maçta 3 teknik direktör değiştirerek tarihinde de bir ilke imza atmış oldu.

Şenol Güneş'le 7 maça çıkan siyah-beyazlılar, Güneş'in istifasının ardından Burak Yılmaz ile yola devam etti. Genç teknik adamla 4 maça çıkan kara karta, yönetimin Burak Yılmaz'la yollarını ayırmasının ardından Beşiktaş'ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay'ı takımın başına getirdi. Beşiktaş yönetimi, Rıza Çalımbay'la da istediği başarıyı yakalamayınca 5 maçın ardından Çalımbay ile de yollarını ayırma kararı aldı.

Beşiktaş Ligde Kaçıncı?

Süper Lig'in 17. haftası itibariyle oynana 16 karşılaşma sonrasında topladığı 26 puanla 5. sırada yer alıyor.

Siyah-beyazlılar bu periyotta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Attığı 23 gole karşın kalesinde 22 gol gören Beşiktaş 26 puan topladı. Lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 17'ye yükselen Beşiktaş, lig yarışından da tamamen kopmuş oldu.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Taraftarla da spor kamuoyu da bu sorunun cevabını merak ediyor.

Bakmadan Geçme