Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat'tan Teknik Direktör Santos'a Övgü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Portekizli teknik adam Fernan'da Santos'a övgü dolu sözler sarf etti. Arat, "Dünya kulübü Beşiktaş size, siz de Beşiktaş'a çok yakıştınız' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Portekizli teknik adam Fernan'da Santos'a övgü dolu sözler sarf etti.
Arat, "Dünya kulübü Beşiktaş size, siz de Beşiktaş'a çok yakıştınız” ifadelerini kullandı.

Ligde zor günler geçiren ve takımda köklü değişiklikler yapan Beşiktaş'da sadece teknik direktör değil performansı beğenilmeyen futbolcularla da yollar ayrıldı. Siyah-Beyazlı yönetim uzun arayışlar sonrasında teknik direktörlük görevine Portekiz'in milli takımını da çalıştıran ve başarılı bir kariyere sahip olan Fernando Santos'u getirdi.

Önceki gün özel uçakla İstanbul'a getirilen Teknik Direktör Santos'a kulüp başkanı Hasan Arat övgü dolu sözler sarfetti. Yeni Teknik Direktörle Beşiktaş'ın yeniden başarılara imza atacağını belirten Arat, "Dünya kulübü Beşiktaş size, siz de Beşiktaş'a çok yakıştınız” diyerek Portekizli teknik adama övgüler yağdırdı.

Bakmadan Geçme