BodrumFK - Eyüpspor Karşılaşması Savaş Meydanına Döndü

Trendyol 1. Lig'de oynanan BodrumFK - Eyüpspor karşılaşmasında çıkan olaylarda Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir kırmızı kart gördü.

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma Eyüpspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam ederken; ilk yarının sonlarına doğru ortalık karıştı.

SAHA KARIŞTI

İlk yarının uzatma dakikalarında Bodrumspor'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir kırmızı kart gördü ve bunun ardından sinirler gerildi. Ev sahibini destekleyen taraftarlar, sahaya yabancı maddeler attı. Sahaya atılan yabancı maddelerden biri Uğur Demirok'un yüzüne isabet etti. Uğur Demirok, ambulans ile sahayı terk etti. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a da isabet eden bir yabancı madde oldu.

Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ile Bodrumlu taraftarlar, hakem Gürcan Hasova tepki gösterdi. Hasova'nın, Taşdemir'e kırmızı kart göstermesiyle ortam kızıştı. Tribünlerden atılan yabancı maddeler, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ile oyunculardan Uğur Demirok'a geldi. Sahaya giren ambulansla Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı.

MAÇ 15 DAKİKA DURDU

Kulüp başkanları ile Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit de sahaya girip taraftarları yatıştırmaya çalıştı.Uzun süre duran karşılaşmada daha sonra yeniden başladı.

Bakmadan Geçme