Boys 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Prime Video'nun sevilen dizisi Boys 4. Sezonu ile ekranlara dönüyor.

Süper kahraman furyasının yükseldiği 20 yıldan beri belki de bu sektördeki en değişik kafadaki iş The Boys. Dizi süper kahraman evrenleri içerisinde belki de en gerçekçi ve çarpıcı olanı. Bu gerçekliğin büyük kısmını da mizah ve kan ile yapıyor. Peki bu güzide dizimizin 4. sezonu ne zaman çıkışını yapacak?

The Boys Konusu

The Boys evreninde süper kahramanlar güçlerini Vought adlı şirketin geliştirdiği V bileşiğine borçludur. Şirket çocuklara yasadışı bir şekilde bu ilacı enjekte ettikten sonra bunun tanrı vergisi bir olay olduğunu ortaya atıp hepsini kendi bünyesinde toplamaya başlar. Ortaya çıkan süper kahramanlar ise birer pop yıldızı gibi popüler olmak için birbirleriyle rekabet etmek zorundadır. Süper kahramanlar insanlığın iyiliği için değil de kendi çıkarları için çalıştığında ortaya neler çıkabileceğinin cevabı işte bu dizide saklı.

The Boys 4. Sezon ne zaman?

The Boys'un 4. Sezonu çok yakın bir tarihte, 13 haziranda seyirciler ile buluşacak. Diziden ayrıca görseller de yayınlandı. Dizi 13 Haziran tarihinde Amazon Prime Video'da tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de de yayında olacak.

MUHABİR

Bakmadan Geçme