Buket Tekışık Kimdir? Buket Tekışık'tan Olay Pozlar!

İstanbul'da Cumhuriyet Savcısının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada "ben asla kaybetmem ya kazanırım, ya öğrenirim" notuyla paylaşan avukat Buket Nurşah Tekışık hukuk camiasında tartışma yarattı. Olay paylaşım sonrasında merak edilen isim olan Buket Tekışık araştırılıyor.

Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşması üzerine tepki yağdı.

Tepkiler sonrası sosyal medya hesaplarını kapan Buket Nurşah Tekışık, konu hakkında Patronlar Dünyası'na açıklamalarda bulundu.

Avukatın açıklamasına rağmen savcının odasında farklı kıyafetlerle çekilmiş fotoğraflarının olması da dikkat çekti.

İşte Tekışık'ın açıklamaları;

SAVCI VE HAKİMLE BAĞIM YOK!

“Ben tek başına çalışan ve İstanbul'da tek başına ayakta durmaya çalışan bir kadınım. Herhangi bir hakim ile savcı ile bağlantım yok. O fotoğrafın altında paylaştığım sözde bir kitap sözü. İsteyen google'da aratsın. O fotoğrafla bir mesajla alakası yok.

BUKET TEKIŞIK KİMDİR?

Sosyal medyada paylaşımları sonrasında gündem olan Buket Tekışık hesaplarını kapattı. Kendisi hakkında henüz net bilgi bulunmuyor.

İstanbul Barosu'na bağlı avukat olarak görev yapan Buket Tekışık daha önce de dolandırıcılık ve ticari davaları çözmesi ile haber olmuş.

1996 yılında doğan Tekışık, Kıbrıs Üniversitesi'nde Hukuk Bölümü bitirmiş ve Tekışık Hukuk Bürosu'nun kurucusu.

Bakmadan Geçme