Bursa Bülbülü Filmi Ne Zaman Nerede Çekildi? Oyuncuları Kim Konusu Ne?

NOW TV'de yayınlanan Bursa Bülbülü filmi merak edilen ve araştırılan filmlerden oluyor. Bursa Bülbülü filmi ne zaman nerede çekildi? Konusu ne oyuncuları kimler? İşte detaylar:

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Keyifli hikayesi ve akıllara kazınan şarkılarıyla seyirciyi bambaşka bir dünyaya götürecek olan filmin kadrosunda Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal başta olmak üzere Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Aycan Koptur, İnci Şen, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Erkan Üçüncü, Uğur Arda Başkan, Muharrem Türkseven, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul, Emre Şen, Mert Asker, Irmak Ecem Aydemir gibi birçok önemli isim yer alıyor.

KONUSU NE?

Televizyonda yayınlanacak komedi türündeki filmde, Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ve en büyük tutkusu kaset çıkarmak olan Cengiz'in hayatı Taşkın'la karşılaşmasıyla değişir. Taşkın'ın babası, dönemin ünlü bestekarı Şerafettin'in yaptığı bir bestenin, kaseti için çok iyi bir çıkış olacağını düşünerek ağabeyinden borç alan Cengiz'in bu süreçte Taşkın ve Taşkın'ın kız kardeşi Arzu ile yaşadığı birbirinden talihsiz olaylar zinciri izleyenleri 80'li yılların taverna ve gazino dünyasına götürecek.

Bir kaset çıkarmanın hayalini kuran Cengiz (Ata Demirer), Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Fakat Taşkın (Cem Gelinoğlu) ile tanışmasıyla hayatı bambaşka bir yola girer. Cengiz, Taşkın'ın kendisine kaset yapmada yardımcı olacağına inanır. Bu sebeple de ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu (Özge Özacar) bu süreçte kendilerini bir dizi talihsiz olayın içinde bulur.

NEREDE ÇEKİMİ YAPILDI?

Eğlenceli filmin çekimleri Bursa merkezi, Bandırma ve Erdek'te gerçekleştirildi.

TÜR: KOMEDİ


SENARYO: ATA DEMİRER


YÖNETMEN: HAKAN ALGÜL


OYUNCULAR: ATA DEMİRER, CEM GELİNOĞLU, ÖZGE ÖZACAR, TARIK PAPUÇCUOĞLU, MELEK BAYKAL 

Bakmadan Geçme