Call of Duty Black Ops 6 çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu

Call of Duty Black Ops 6 çıkış tarihi ile birlikte oyunun Türkiye fiyatı da belli oldu. Xbox sunumuna dakikalar kala oyunun resmi web sitesinde bazı bilgiler ortaya çıktı.

Black Ops 6, 25 Ekim'de çıkacak

Microsoft'un kendi Xbox Mağazasından sızdırılan bilgiler ilerleyen dakikalarda düzenlenecek Xbox ve Black Ops 6 Showcase etkinlikleri öncesinde ortaya çıkmış oldu. Daha önce kısa kısa teaser videolara yer veren Activision, bugün resmi olarak çıkış tarihinin yanı sıra birçok detaya ve oynanış videosuna da yer verecek.

Sızan detaylar arasında 16 farklı haritanın olacağı ve tur bazlı zombi modunun döneceği yer alıyor. Ayrıca oyunun bir açık beta sürecinden geçeceği de belirtilmiş. Yukaıdan göz atabileceğiniz bazı ekran görüntüleri de oyunun mağazası üzerinden yayınlanmış durumda.

Bu sızıntıların hemen ardından sunumun başlaması ile birlikte oyunun ilk fragmanı da yayınlandı. Birçok aksiyon sahnesinin yanı sıra Black Ops serisinden tanıdık yüzleri de gördüğümüz bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Oyunu ön sipariş eden ya da Game Pass abonesi olan oyun severler açık betaya erken erişim imkanı sağlayacak. Oyunla ilgili yeni detayları Xbox sunumu ile birlikte sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme