CHP Aday Tanıtım Toplantısı İptal Edildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yarın Manisa'da gerçekleştirmeyi planladığı aday tanıtım toplantısı Kuzey Irak'tan gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yarın Manisa'da gerçekleştirmeyi planladığı aday tanıtım toplantısı iptal edildi.

Irak'ın Kuzeyi'nde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden gelen şehit haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Siyasi partiler sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla terörü lanetlerken programlarını da iptal etmeye başladı.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'nin de 13 Ocak Cumartesi günü Genel Başkan Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleştirmeyi planladığı aday tanıtım toplantısını iptal ettiği öğrenildi.

Özgür Özel Açıklama Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tüm programlarını iptal ettiklerini duyurdu.

Özel, yaptığı açıklamada; "Bugün yüreğimizi yakan şehit haberleri ve bölgeden gelen endişe verici haberler üzerine yarın Manisa'da yapacağımız aday tanıtım toplantısını iptal ettik. Ayrıca yarın diğer şehirlerimizde yapılacak tüm etkinlikleri de iptal ediyoruz. Merkez Yönetim Kurulu'muzu yarın sabah olağanüstü toplantıya çağırdım. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bir kez daha milletimizin başı sağolsun." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme