Çorum FK Kocaelispor Play Off Maçı Canlı İzle!

Çorum FK Kocaelispor Play Off Maçı Canlı İzle!... Çorum FK ile Kocaelispor, Trendyol 1. Lig Play-off Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Çorum FK – Kocaelispor, Trendyol 1. Lig Play-off Çeyrek Final maçı, 16-05-2024 Perşembe günü TRT Spor, Bein Sports 2, kanallarından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Çorum FK ve Kocaelispor, Trendyol 1. Lig play-off mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak konusu oldu. Tek maç üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan takım play-off yarı finaline kalacak. Sezonu üçüncü tamamlayan Sakaryaspor, doğrudan play-off finalinde yer alıyor. Çorum FK - Kocaelispor karşılaşmasını Emre Kargın yönetecek. Süper Lig'e yükselmek isteyen Kocaelispor, deplasmanda rakibi karşısında kazanmak istiyor. Çorum FK ise kritik mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Çorum FK ve Kocaelispor arasında oynanacak play-off maçını Emre Kargın yönetecek. Mücadele 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Çorum FK - Kocaelispor eşleşmesinin galibi yarı finalde Bodrum FK - Boluspor maçının kazananı olan Bodrum FK ile rakip olacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme