Cübbeli Ahmet Alaattin Çakıcı İle Görüştükten Sonra Herkes Haddini Bilecek Paylaşımını Kaldırdı!

Bahçeli'nin Öcalan çağrısından sonra 'Herkes haddini bilecek' şeklinde açıklama yapan Cübbeli Ahmet, Alaattin Çakıcı ile görüştükten sonra paylaşımını silerek Bahçeli'yi öven yeni bir paylaşım yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik Meclis'te konuşma yapsın çağrısının yankılar devam ediyor.

Toplumun hemen her kesiminden çok büyük tepki çeken çağrıya kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilnen Ahmet Mahmut Ünlü de haftalık sohbetlerinde en sert tepkiyi gösteren kişilerden birisi olmuştu.

Bahçeli'ye yönelik, "Burada 40 bin şehit var, gazi var. Bu kadar şehitlerin, gazilerin yetimleri var, dulları, anaları, babaları var. Yemezler yedirmezler. Herkes haddini bilecek" şeklindeki videolu paylaşımını Nisan 2020'de infaz düzenlemesiyle serbest bırakılan mafya lideri Alaattin Çakıcı ile yaptığı görüşmenin ardından kaldırarak yeni bir paylaşım yaptı.

Cübbeli Ahmet'in Devlet Bahçeli'yi öven yeni paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki; Kandil'den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki; Kandil Abdullah Öcalan'ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor.

Böylece Devlet Beyefendi'nin: “PKK'nın arkasında Siyonist Yahûdîler ve Amerikalılar var” sözünün doğruluğu ortaya çıkmış oluyor.

Demek ki Devlet Bey, Apo'nun güçsüzlüğünü ve Kandil'in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış.

Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün dâhilî ve hârici tehlikelerden muhâfaza buyursun. Âmîn!"

MUHABİR

Bakmadan Geçme