Dani Alves İntihar Mı Etti? Dani Alves Kimdir?

Cinsel saldırı suçundan bir süredir hapiste bulunan Alves'in intihar ettiği haberleri yayılıyor. Dani Alves'in hayatını kaybettiği iddiaları resmi kurumlar tarafından henüz doğrulanmadı.

Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves'in hapiste intihar ettiği iddia edildi. Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin haberine göre; cinsel saldırı suçundan bir süredir hapiste bulunan Dani Alves hayatını kaybetti. Dani Alves'in hayatını kaybettiği iddiaları resmi kurumlar tarafından henüz doğrulanmadı.

4.5 YIL HAPİS CEZASI ALMIŞTI


Barcelona'nın eski yıldız oyuncularından Dani Alves, bir gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıdan suçlu bulunmuş ve 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Suçlamayı reddeden Alves, 'O gece Sutton gece kulübünün VIP alanının tuvaletinde olanlarla ilgili olarak vicdanım gerçekten rahat.' demişti.

EFSANELER LİSTESİNDEN ÇIKARTILDI


Öte yandan Barcelona, geçtiğimiz günlerde, Alves'in adını 102 eski futbolcunun yer aldığı efsaneler listesi grubundan çıkarmıştı.

DANİ ALVES KİMDİR?

Daniel Alves da Silva (d. 6 Mayıs 1983), Daniel Alves veya Dani Alves olarak bilinen Brezilyalı futbolcu. Juventus formasını giymektedir. Kız kardeşi model Amanda Alves'tir.Futbol kariyerine Brezilya'nın Bahia takımında başladı. Alves 2001 yılında Bahia'nın A takımıyla maçlara çıktı. Başarılı bir sezonun ardından 2002 yılında Sevilla tarafından transfer edildi.

Sevilla'da başarılı futbolunu sürdürdükten sonra 2003 FIFA Dünya Gençler Şampiyonası'nda Brezilya'yla şampiyonluk yaşamıştır. Sevilla'nın 2006 ve 2007'de kazandığı UEFA Kupası'nda büyük rol oynayan Alves genç yaşının da avantajıyla Avrupa'nın üst düzey kulüplerinin dikkatini çekti.

2007-2008 sezonunda Sevilla'nın UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya Ligi'nde başarısız olmasının ardından 2 Temmuz 2008'de Barcelona'ya transfer olmuştur. 2008-2009 sezonu için Barcelona'ya 4 yıllık imza atmıştır. Barcelona, Dani Alves'in transferi için Sevilla kulübüne 32 Milyon € ödemiştir. Barcelona formasını ilk kez 25 Ekim 2008'de Almería karşısında giymiştir.

8 YIL BARCELONA FORMASI GİYDİ

Ayrıca Brezilya ile 2007 yazında Copa América'yı 2009 yazında FIFA Konfederasyonlar Kupası'nı kazanmıştır. 2009 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda Güney Afrika'yla oynanan yarı final maçının sonlarına doğru oyuna girmesine rağmen 87. dakikada frikikten attığı golle Brezilya'nın finale çıkmasında büyük rol oynamıştır.

KARDEŞİ AÇIKLAMA YAPTI

Dani Alves'in hapishanede intihar ettiği iddialarına karşı kardeşi Ney Alves, 'O zaten mahkum edildi. Bu yeterli değil mi? Şu anda hapiste. Şimdiki çılgınlık da şu, kardeşimin ölmesini istiyorsunuz. Bu nasıl bir zalimlik? Babam 70 yaşının üstünde, annem 60 yaşını geçti. Sizin hiç aileniz yok değil mi? Bu sayfalar, bunları yaymaya devam ediyor. Tanrı size merhamet etsin.' dedi.

Bakmadan Geçme