Darmaduman 9. Bölüm Final Bölüm Fox Tv 24 Aralık Cumartesi Yeni Bölüm İzle..

Darmaduman 9. Bölüm Fox Tv 24 Aralık Cumartesi Yeni Bölüm İzle.. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve merakla beklenen yeni diziler arasında yer alan 'Darmaduman ' Dizisi her hafta Cumartesi günleri Saat 20.00'da Fox Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor! Darmaduman dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından büyük ilgi gördü.. 27 Ekim Perşembe günü ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayan Darmaduman dizisinde neler yaşanacak? Darmaduman dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Dizinin ilk bölümlerinde neler yaşanacak? Dizide bu hafta neler yaşanacak? Darmaduman dizisi her Cumartesi Saat 20.00'da Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Darmaduman 9. Bölüm Fox Tv 24 Aralık Cumartesi Yeni Bölüm İzle..

Darmaduman 9. Bölüm Fox Tv 24 Aralık Cumartesi Yeni Bölüm İzle..

Darmaduman Dizisi 9. Bölüm 'de Neler Yaşanacak?

Darmaduman 9. Bölüm 1. Fragmanı İzle..



Darmaduman Dizisi 8. Bölüm Son Bölüm İzlemek İçin Tıkla..

Darmaduman Dizisi 8. Bölüm Son Bölüm İzlemek İçin Tıkla..


Darmaduman Dizisinin Konusu Nedir?


Aile ile ilgili sebeplerden dolayı Eskişehir'den İstanbul'a taşınan Servet Ailesi çok farklı bir çevre ile hayata devam ederler. Yeni hayatlarında gittikleri özel üniversitedeki ortama ayak uydurmaya çalışan ikizler Kerem ve Ece burada kendilerine ve hayatlarına hiç benzemeyen insanlarla tanışırlar ve bir yandan büyüme yolunda yetişkinliğe doğru giderken bir yandan da kendilerini tanıyacakları arayışlar, hatalar ve ilk aşkın heyecanlarıyla ilerleyecekleri, gençlik denen bir yolculuğa adım atacaklar.

İkizler büyüme yolunda sorunlarla karşılaşırken babaları Harun 25 yıldır gitmediği baba evine geri dönmek zorunda kalınca baba oğul arasındaki küslük büyük hesaplaşmalarla tüm aileyi etkileyecektir. Anneleri Beliz ise kendini tanıyacağı yeni bir hayatın içerisine atılacaktır.

İkizlerin dedesi Asaf ve babaanneleri Ayla, 25 yıl geçtikten sonra oğulları ve torunlarıyla aynı çatı altında yaşamaya başladıklarında yaşayacakları olaylarla büyümenin ve olgunlaşmanın bir hayata, ömre yayıldığını anlayacaklardır.


Darmaduman 9. Bölüm Fox Tv 24 Aralık Cumartesi Yeni Bölüm İzle..

Bakmadan Geçme