Derbi Bitti Tartışması Bitmedi Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Cevap

Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe – Galatasaray derbisi 0-0 sonuçlanırken tartışmalar halen devam ediyor.

Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe – Galatasaray derbisi 0-0 sonuçlanırken tartışmalar halen devam ediyor.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Galatasaray'ın golcü oyuncusu Fenerbahçe ceza sahasında yerde kalarak penaltı bekledi.

Galatasaray Kulübü sosyal medya hesabından o pozisyona ilişkin İcardi'nin yumruk yediği için gözün morardığı belirtilerek İcardi'nin gözünün morardığını gösteren fotoğraf paylaşıldı.

Spor kamuoyunun ikiye ayrıldığı pozisyona ilişki her iki kulüpte sosyal medya hesaplarından gün boyu çok sayıda açıklama yapıp görüntüler paylaştı.

Fenerbahçe pozisyonun penaltı olmadığını, İcardi'nin direğe çarpması sonucu gözünün morardığını iddia ederken Galatasaray kulübü de ısrarla pozisyonun penaltı olduğunu iddia ederek yeni görüntüler ve açıklamalar paylaşmaya devam ediyor.

Her iki kulüpte birbirini kamuoyunu maniple etmekle suçlarken taraflar yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Derbi Bitti Penaltı Tartışması Bitmedi

Ezeli derbi bitmiş olmasına rağmen penaltı tartışmaları halen devam ediyor.

Galatasaray Kulübü sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Tüm kamuoyunca penaltı olduğu kabul edilen bir pozisyonu yok saymanın, karşılığında manipüle edilmiş video görüntüleriyle elle oynama serzenişinde bulunmanın, zevksiz geçen derbide kaleyi bulan şutu olmamasına rağmen çeşitli çıkışlarla hedef saptırmanın futbolumuza katacağı hiçbir değer yoktur. Rakip takımın yöneticilerinin yaptığı bu tür açıklamalar, futbola tutkuyla bağlı insanımızı manipüle ederek yanlışa yönlendirmek ve ülke futbolunu geriletmekten başka bir amaca da hizmet etmeyecektir. Saygılarımızla.”

Bakmadan Geçme