Devlet Bahçeli Dervişoğlu'nun Fırlattığı İpi Neden İstedi? Flaş İddia!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK Elebaşı Abdullah Öcalan'a Meclis'te konuşma yapma çağrısına İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kürsüden idam ipi fırlatarak cevap verdi. Dervişoğlu'nun fırlattığı ipi Bahçeli'nin istemesi siyasette yeni tartışma konusu başlattı. Bahçeli ipi neden istedi? Detaylar haberimizde...

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya tepki gösterdi. Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ip atarak "Ben asamadım, sen as" dediğini hatırlatarak, elinde tuttuğu idam ipini yere fırlattı. Gündeme bomba gibi düşen bu çıkış sonrası Bahçeli de ipi odasına asmak için İYİ Parti'den istedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya tepki gösteren İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, "İhanet çemberi alabildiğine genişlemiştir ki son bir organize darbeyle tamamen nefessiz bırakılabileceğim bir sürecin içinde bulunuyoruz" dedi.

İDAM İPİ FIRLATTI

Dervişoğlu, açıklamasının devamında geçmişte Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ip attığını belirterek, "Bahçeli 'Ben asamadım, sen as' demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ O İPİ İSTEDİ

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'nun siyasetteki tartışmaları başka bir boyuta taşıyan bu hamlesi sonrası Bahçeli'den de sürpriz bir hamle geldi. Dervişoğlu'nun konuşmasını dinleyen Bahçeli, ipi odasına asmak için İYİ Parti'den istedi.

DEVLET BAHÇELİ İPİ NEDEN İSTEDİ?

Gazeteci ve Youtuber Mert Armağan'ın canlı yayınına katılan Nevzat Kaya, "İpin istenmesi zamanında sizi asmak için kullanacağız bunu demektir" diyerek siyasette yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme