Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme İzle 28 Şubat Çarşamba 2024

Show TV'nin hafta içi her gün yayınlanan programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de birbirinden ilginç olaylar aydınlatılmaya devam ediyor. Didem Arslan'ın harika sunumu ile izleyiciyle buluşan 28 Şubat Çarşamba 2024 programda bugün neler olacak?

Bugüne kadar konuşulmayanları konuşan Didem Arslan Yılmaz, haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak; gerçeklerin peşinden koşacak, sesini duyuramayanların sesi olacak ve artık Türkiye'de hiçbir olay gizli kalmayacak.  

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin son Bölümünde;

 Dede Ahmet'in canlı yayına bağlanmasıyla ortaya attığı iddialar herkesi şoke etti. Dede Ahmet'in iddiasına göre Mustafa 83 yaşında bir kadını öldürmüştü... Mustafa ise kendisi için ortaya atılan bu iddialar hakkında suçsuz olduğu gerekçesiyle yargılandığını ve beraat ettiğini söyledi.  Canlı yayına bağlanan Nuran'ın babasından Savaş hakkında korkunç iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre Savaş, Nuran'ı aldatıyordu... İhanet iddialarının üstüne bir de Savaş'ın daha önce işlediği suçu sadece Nuran'ın bilmesinden kaynaklı Nuran'a bir şey yapabileceği iddiası herkesi şoke etti.
 

DİDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGEÇME 825.YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme