Dünyaca Ünlü Çifti İhanet Yıktı! Dünyaca Ünlü Model Aldatıldı

Geçen yıl düzenlenen görkemli bir düğünle oyuncu Dylan Sprouse ile evlenen dünya çapında ünlü model Barbara Palvin, evliliklerinin ilk yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken, medyada dolaşan iddialarla sarsıldı. Oyuncunun, genç bir içerik üreticisiyle ilişki yaşadığına dair çıkan söylentiler, büyük yankı uyandırdı

Dünya çapında ünlü Victoria's Secret modeli Barbara Palvin'in eşi olan oyuncu Dylan Sprouse'un, 17 yaşındaki bir içerik üreticisiyle aldatıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Adı açıklanmayan genç kadın, "goandsipwithus" kullanıcı adıyla içerik üretiyor. Ancak taraflardan bu iddialara dair herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Barbara Palvin ise sosyal medya hesabındaki "Sprouse" soyadını kaldırdı. İddiaların ardından eşiyle birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşsa da, herhangi bir açıklama metni eklemeyerek sessizliğini korudu.

Oyuncu Dylan Sprouse daha önce de birlite olduğu Dayna Frazer'i aldatmış ve ilişkileri bitmişti.

BARBARA PALVİN KİMDİR?

Barbara Palvin, 8 Ekim 1993 tarihinde Budapeşte, Macaristan'da dünyaya gelmiş bir modeldir.Barbara Palvin, Budapeşte'de doğdu. Erken yaşlarda şarkı söylemek ve futbolu hobileri olarak belirtmiştir.

Palvin, 2006 yılında, 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında keşfedilmiştir. İlk fotoğraf çekimi o yıl "Spur Magazine" için olmuştur. Hemen arkasından Asya'ya taşınıp modellik kariyerini orada devam ettirmiştir. O zamandan beri L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarında yer almış, Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, Pull and Bear ve Mavi gibi markalar için modellik yapmıştır. Şubat 2012'de ise L'Oreal Paris'in elçisi olmuştur.

İlk defile tecrübesi Şubat 2010'da Milan Moda Haftası (Milan Fashion Week)'te Prada içindi. Ayrıca Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro gibi markaların defilelerine çıkmış, 2011 yılında Chanel'in sonbahar öncesi defilesinin açılışında bulunmuştur.

models.com'un Top 50 Models Women anketinde 40. seçilen Palvin, çoğunlukla Rus model Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor. İngiliz Vogue editörü Miranda Almond onun için "Onu seçtik çünkü o kesinlikle ince bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var." demiştir. Vodianova ve Kate Moss'u sevdiği modeller olarak belirtmiştir.

L'Officiel, Vogue, Marie Claire gibi dergilerin yüzü haline gelmiştir. Ayrıca Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, ve Pull & Bear gibi başarılı markaların kampayanlarında yer almıştır. 2012 yılında L'Oréal Paris markasının elçisi oldu. İlk kez podyuma Milan Moda Haftası kapsamında yapılan Prada defilesinde çıktı.

Sonrasında ise Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane gibi ünlü markaların defilelerinde yer aldı. Ayrıca 2012 yılında Victoria's Secret defilesinde yürüdü. Ayrıca Barbara 2014 yılında çekilen Hercules filminde rol alarak ilk kez oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

DYLAN SPROUSE

4 Ağustos 1992 tarihinde dünyaya gelen Sprouse 30 yaşındadır. New York Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Kariyerine ikiz kardeşiyle birlikte başlayan Dylan Sprouse 6 aylıkken oyunculuk eğitimine başlamıştır. İlk olarak reklamlarda rol alan Dylan Sprouse sonrasında birçok önemli filmde gösterdiği başarı performansla dikkatleri üzerine çekmiştir.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme