Dursun Özbek: Tek bir kuruş almadık

Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek, karaborsa bilet ve sponsorluk kriziyle ilgili 'Tek bir kuruş kazanç sağlamadık. Suçlu varsa cezalandırılacak' dedi. Özbek, Avrupa Ligi'nde finale çıkmayı hedeflediklerini de ifade etti.

Galatasaray'ın yıllık olağan genel kurul toplantısı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Başkan Dursun Özbek, özetle şunları söyledi: “Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne kalamadığımız için üzgünüz. Bu üzüntüyü bir başarı hikayesine çevirmek için yeni bir fırsat var. Avrupa Ligi'nde hedefimizi final olarak koyduk. Sezon sonunda 25. şampiyonluğumuzu kazanmak için emin adımlarla ilerliyoruz. 5. yıldızı formamızda taşımak için sabırsızlanıyoruz.”

SUÇLU VARSA CEZA ALIR

Geçen sene 701 bin forma satışına ulaştık ve rekor kırdık. Bu sezon itibariyle 412 bin forma sattık ve 1 milyon forma hedefine ulaşmak istiyoruz. Karaborsa biletle ilgili araştırmalar çok kısa sürede sona erecektir. Onun sonucuna göre bunları tartışmalıyız. Bazı söylemler hem Galatasarayımıza hem de etik değerlerimize yakışmamaktadır. Eğer bir suçlu varsa cezasını alacaktır. Bir diğer konu forma sırt sponsorluk anlaşması.

TFF'DEN ONAY ALMIŞTIK

Sözleşme imzalamak için TFF'den onay alarak ilerledik. 30 Eylül'de TFF verdiği izni iptal etti ve biz de sözleşmeyi feshettik. Başka bir şekilde bunu anlatmaya çalışmasınlar. Biz bu sponsorluktan tek bir kuruş kazanç sağlamadık. Bu sponsorluk olmadan da onların tek elden dağıtılan sponsorluk desteklerine karşı kazanmaya devam ederiz.”

Bakmadan Geçme