Dzeko: Icardi ile Aramızda Bir Problem Yok!

Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Dzeko basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yıldız golcü Dzeko geçtiğimiz pazar günü Icardi ile diyaloğu hakkında "aramızda bir problem yok" diye konuştu.

BASIN AÇIKLAMASINDAN NOTLAR:

Dzeko: "Takım olarak iyi durumdayız. Geçen sene Inter ile burada Milan'a karşı bir kupa kazanmıştım. Yarın iki iyi takımın mücadelesi olacak. Galatasaray'a saygı duyuyoruz. Umarım Kadıköy'deki oyundan daha iyisi olacak."

"Sahada olan şeyler sahada kalır. İnsanlar Mauro ile aramızda problem varmış gibi yansıtıyorlar, öyle değil. Sahanın içinde duygular vardır ve onlarla hareket edersiniz. Her futbolcu kazanmak ister."

"Maça iyi hazırlandık. Buraya geçen sene de gelmiştim. Inter ile Milan'a karşı kupayı kazanmıştık. Umuyorum ki yarın da kupa kazanırım."

ICARDI İLE ARAMIZDA BİR PROBLEM YOK!

"Icardi'yi tanıyorum. Sahada olan sahada kalır. İnsanlar aramızda problem varmış gibi yansıtıyor. Böyle bir şey yok. Sahada çok fazla duygu yaşanır. Çünkü her futbolcu takımı için mücadele eder ve her futbolcu kazanmak ister. Bunlar futbolun bir parçası. Dediğim gibi…"

Bakmadan Geçme