Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e yanıt Haddini aşıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "korktular" ifadelerinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geciktirmeden cevabı verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin Muş programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik “korktular” ifadesinin ardından Akşener'e cevap gecikmedi.

Kurtköy Yaşam Merkezi'nin temel atma törenine katılan İmamoğlu, burada yaptığı açıklamada, Akşener'in izlediği yolu izlemeyi tercih etti.

Dostlar oyuna geliyor, haddini aşan cümleler kurabiliyor!

Akşener'in yaptığı gibi kendisi de üstü kapalı cevap veren İmamoğlu, şunları söyledi;

Yıllarca her oyunu denediler. Bir günümüz bile krizsiz geçmedi. Zannediyorlar ki biz bunları yıldırırız. Biz pes etmeyeceğiz siz pes edeceksiniz. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. Şimdi de yeni bir oyunla karşı karşıyayız. Omuz omuza mücadele ettiğimiz aynı masayı paylaştığımız birlikte iş ürettiğimiz aynı kaseden çorba içtiğimiz dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar. Bunu üzülerek takip ediyorum. Sayıları az da olsa bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen hadlerini aşan cümleler kurabiliyorlar. Başından beri biz ne dedik eski dosttan düşman olmaz. Kulaklarımızı kötü sözlere tıkayacağız. Benim Allah'ın bir lütfu, kötü sözleri kulağım hiç duymuyor.”

Yavaş sessizliğini koruyor!

Akşener'in açıklamalarına ABB Başkanı Mansur Yavaş ise henüz bir cevap vermedi. Açıklamalar karşısında Yavaş'ın tepkisi de siyaset gündeminde merak konusu oldu.

Bakmadan Geçme