El Freni Çekilmeyen Tır 3 Araca Çarparak Durabildi

Adana'nın Çukurova ilçesinde bulunan Belediyeevleri Mahallesi'ndeki Mangal Parkı önünde, freni tutmayan bir tır üç araca çarparak durabildiği bir kaza meydana geldi.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Mangal Park önünde gerçekleşti. Parkın yakınında park halinde bulunan 01 ASY 242 plakalı tırın henüz bilinmeyen bir nedenle freni tutmadı.

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA ÇARPTI

Yaklaşık 250 metre ilerleyen tır, park halindeki araçlara çarptıktan sonra durabildi. Kazayı gören çevre sakinleri, durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, araçları çekici yardımıyla kurtardılar. Tır ise uygun bir alana park edildi.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Kaza sırasında parkta bulunan çocuklar ve aileler büyük bir korku yaşadılar. Olay da parkta bulunan kimsenin olmaması nedeniyle kaza sırasında yaralanan olmadı. Ancak, tır ve çarptığı araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Olay yerinde bulunan çocuklardan Batuhan Erdoğan, "Tırın galiba el freni çekilmemiş. Aşağı doğru kayıp buradaki arabalara çarptı. Biz de burada otururken gördük. 3 araç vardı. 3'üne birden çarpmış. Mangal parkta çok fazla çocuk var. Yola atlıyorlar. Daha dikkatli olunması gerekiyor" şeklinde konuştu.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme