Elon Musk Microsoft'la Fena Dalga Geçti

Teknoloji devi ABD merkezli Microsoft'un sisteminde yaşanan arıza birçok sektörü olumsuz etkiledi. Milyarder girişimci Elon Musk konuyu dalgaya alarak paylaşım yaptı.

SpaceX uzay şirketinin kurucusu Elon Musk global olarak yaşanan Microsoft krizine "Her şey çöktüğünde bile bu uygulama (X, eski adıyla Twitter) çalışmaya devam ediyor" ifadelerini içeren bir paylaşımı alıntıladı ve kahkaha emojisi koydu.

???? https://t.co/vvCGJqikgl

— Elon Musk (@elonmusk) July 19, 2024

MİCROSOFT'A GÖNDERME

Yazılım deviyle dalga geçmeyi sürdüren Musk, 2021 tarihli "Macrohard >> Microsoft" ifadesini içeren gönderisini yeniden paylaşıp "..." işaretini koydu.

… https://t.co/X9a2ghyo4P — Elon Musk (@elonmusk) July 19, 2024

MİCROSOFT'A NOLDU?

ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft'un sisteminde arıza meydana geldi. Almanya, İngiltere, ABD, Avusturalya başta olmak üzere havalimanlarında şirketin internet üzerinden sunduğu hizmetler neredeyse tamamen çöktü. Bankalar ve hastanelerde de büyük kesintiler oluştu.

Microsoft 365 Status tarafından yapılan açıklamada yaşanan gelişmelere değinildi. Yapılan duyuruda, "Kullanıcıların çeşitli Microsoft 365 uygulama ve hizmetlerine erişimini etkileyen bir sorunu araştırıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme