Emanet 659. Bölüm Fragmanı İzle! 28 Ocak Pazar 2024

Emanet 659. Bölüm Fragmanı İzle! 28 Ocak Pazar 2024... Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet cumartesi ve pazar günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta sonu heyecanlı sahneleri ile yakından takip edilen Emanet dizisinde yeni bölümde neler olacak? 28 Ocak Pazar günü saat 19:00'da yayınlanacak Emanet'in 658.Bölüm'de neler yaşanacak?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yaman'ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana'nın yeni hayatı Emanet ile izleyicileri ekrana kilitliyor.

Ekranların sevilen dizisi Emanet yepyeni bölümleriyle evlere konuk olmaya devam ediyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf'un yeni hayatı Emanet'in dördüncü sezonuyla ekrandaki yerini alıyor.

Peşlerindeki beladan saklanmak için şehrin karanlık sokaklarına sığınan Nana ve Yusuf, artık yapayalnızdır. İçine düştükleri yeni hayatlarına alışmaya çalışan Nana ve Yusuf, izleri Zehir tarafından bulunduğunda, yardıma hiç beklemedikleri biri olan Poyraz koşar.

Gözünü beladan sakınmayan bir mahalle delikanlısı olan Poyraz, kurtardığı Nana ve Yusuf'a yeni bir hayat sunar. Gidecek başka yerleri olmayan Nana ve Yusuf, Poyraz'ın teklifini kabul edecekler mi? Birbirlerinden başka kimseleri kalmayan Nana ve Yusuf, hayata yeniden tutunmayı başarabilecek mi?

Büyük yasa gark olan Nana ve Yusuf'un öyküsü, Emanet hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 19:00'da Kanal 7'de…

YENİ BÖLÜM FRAGMANI BİRAZDAN...

Bakmadan Geçme