En çok Mauro Icardı ve Edin Dzeko attı…

Trendyol Süper Lig'de 15. Hafta geride kalırken gol krallığı yarışında Galatasaraylı Mauro Icardı ile Fenerbahçeli Edin Dzeko arasında çekişme var. Ligde şuana kadar en gol atan iki oyuncu adeta gol atmada başa baş mücadele ediyor.

Bugün Danimarka'da Kopenhag ile kupa maçında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da gol bölgesinde en büyük umut 30 yaşındaki Arjantinli Mauro Icardı. Icardı Süper lig'de ortaya koyduğu performans ve birbirinden güzel attığı gollerle büyük alkış alıyor.

Icardı, şuana kadar ligde bu sezon 15 maçta forma giydi. 12 gol atan oyuncunun 5'de asisti var. 15 maçta bin 284 dakikada sahada kalarak takımı için mücadele eden oyuncu gol krallığındaki iddiasını sürdürüyor.

Atığı birbirinden güzel gollerle Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Edin Dzeko ise, Icardı gibi ligde şuana kadar 12 gol atan oyunculardan birisi. Dzeko attığı gollerin yanı sıra 4'de asisti bulunuyor. 15 karşılaşmada bin 217 dakika yeşil sahalarda kalarak takımı için mücadele eden 37 yaşındaki Boşnak oyuncu Dzeko gol krallığında iddiasını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme