Enes Batur Kaza Yaptı! İşte Son Durumu Hakkındaki Bilgi

Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir'in içinde bulunduğu araç Kandıra'da kaza yaptı.

İzmit - Kandıra yolu Karasakallar mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, edinilen ilk bilgilere göre ünlü YouTuber Enes Batur'un kullandığı otomobil, başka bir otomobille çarpıştı. Enes Batur'un yanında ünlü YouTuber olan Zelal Işıl Özdemin de olduğu öğrenilirken çarpışmanın etkisiyle otomobillerden diğeri yağmur suyu kanalına düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kaza sonucunda Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir'in yaralandığı ve olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Hasar gören araçların yoldan kaldırılması için gerekli çalışmalar yapıldı ve yol trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DAHA ÖNCE DE KAZA YAPMIŞTI!

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, lüks otomobiliyle Etiler'de kaza yapmıştı. Ağaca çarpan Batur kazadan yara almadan kurtulurken, 1 milyon 350 bin TL değerindeki Camaro SS marka aracı kullanılamaz hale geldi. Kaza sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Batur, ‘sağlıktan değerli hiçbir şey yok' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme