Epstein davasında adı geçen Türk Banu Küçükköylü Kimdir?

Epstein Dava dosyasında yer alan isimler arasında bir de Türk'ün yer aldığı belgelere yansıdı: Banu Küçükköylü. Küçükköylü hakkında çok az bilgi bulunuyor detaylar haberimizde

Siyaset Kafe'nin haberine göre, Jeffrey Epstein, 14-18 yaş arası çocuklara yönelik istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarıyla yargılanırken dava sürecinde gözaltında tutulduğu hapishanede ölü bulundu.

Epstein'in dava dosyaları, son günlerde bütün dünya çapında geniş çapta ilgi çekiyor. Dosyalarda, prenslerden sanatçılara, siyasetçilerden MOSSAD'a kadar birçok kişi ve kurum hakkında şok edici iddialar yer alıyor.

TÜRK KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Dava dosyasında yer alan isimler arasında bir de Türk'ün yer aldığı belgelere yansıdı: Banu Küçükköylü. Küçükköylü hakkında çok az bilgi bulunurken, adı geçen kadının gizemini koruyor.


İngiliz gazetesi The Sun gazetesinin, 15 Ağustos 2021 tarihli bir haberinde haberinde 1972 doğumlu Refia Banu Küçükköylü'den bahsettiği ortaya çıktı.

Haberde, Küçükköylü'nün ‘‘Epstein'ın gizemli ortağı 'Banu', yatırım çalışanı Refia Banu Küçükköylü'' olarak anıldığı belirtildi.

Aynı haberde, Küçükköylü'nün o yıllarda Los Angeles'tan ayrılarak Türkiye'ye geldiğinin tahmin edildiği de yer aldı.

Aynı zamanda, Prens Andrew ile ilgili bir haberde 49 yaşında olduğu ve Yatırım Asistanı olduğu da belirtilenler arasında yer aldı.


Öte yandan Epstein davasına ilişkin paylaşılan belgelerde Banu Küçükköylü ismi kullanılırken, 2021 tarihli The Sun'da yayınlanan haberde ise Refia Banu Küçükköylü ismi okuyanların karşısına çıktı.

Refia Banu Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı Siyaset Kafe'nin haberinde yer alırken, Refia Banu Küçükköylü ile güzellik yarışmasına katılan Banu Küçükköylü isimlerinin birbirinden farklı kişiler oldukları iddia edildi.

Konuyla ilgili belirsizlik sürerken, Yeniçağ'ı arayarak kendisini Banu Küçükköylü olarak tanıtan isim ise kendisinin güzellik yarışmasına katıldığını ancak Epstein davasıyla bir bağının olmadığını, dolayısıyla da Refia Banu Küçükköylü'yle isim benzerliği yaşadığını iddia etti.

Bakmadan Geçme