Erden Timur Galatasaray'dan Neden Ayrıldı?

Erden Timur: 'Başka tutanacak dalım kalsa hiçbir şekilde bu kararı almazdım.'

ERDEN TİMUR İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Timur, şampiyonluk öncesi geçen aylarda başkana ayrılmak istediğini ilettiğini belirtirken, şampiyonluk yarışından dolayı ayrılık kararını açıklamadığını söyledi.

ERDEN TİMUR NEDEN İSTİFA ETTİ?

Erden Timur, görevinden ayrıldığını açıkladı. Basın toplantısında yaptığı konuşmasında yer alan ifadeler şöyle oldu:

"Şampiyonluktan 1 ay önce başkanımıza bu konuyu ilettim. Yönetimde olmak istemediğim talebimi ilettim. Şampiyonluk yarışında bunu söylemek imkansızdı. Sportif A.Ş'deki görevimiz devam ediyor demek zorundaydım. Sonrasında da sevincimize limon sıkmak istemedim. Susmam gerekiyordu öyle yaptım.

Sosyal medyadaki bol takipçili hesaplara, bu şeyleri göndererek, biz kaç yaşında insanlarız, bizleri de reddediyor, bu işin altında başka bir iş var diye herkese bir servis. Allah'ın işi ya bu, tanımadığım insandan öğrendim bunu. 13-14 aydır devam eden planlı yapılan iftiralara dayanmamın sebebi Galatasaray."

ERDEN TİMUR KİMDİR?

16 Kasım 1981 yılında Mersin'de dünyaya gelen isim, 2000 senesinde Tarsus Amerikan Koleji'nden mezun oldu. 2005 senesinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamlamasının ardından London School of Economics'te ekonomi yüksek lisansı yaptı.

2010 senesinde Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. çatısı altında Nef markasını kuran isim, 11 Haziran 2022 tarihinde Erden Timur Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak görev yapmaya başlamıştı.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme