Erdoğan Bahçeli'ye Neden Gaz Lambası Hediye Etti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara'da görüşme gerçekleştirdi. İkilinin görüşmesi basına kapalı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, Ankara'daki konutunda ziyaret etti.

Görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi.

Görüşmede yeni anayasa süreci ile iç ve dış politikadaki gelişmeler ele alındı.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bahçe kapısında karşıladı. Bahçeli'nin, Erdoğan'ın aracını beklerken tespih çektiği görüldü.

Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin konutundan ayrıldı. Bahçeli, Erdoğan'a aracına binene kadar eşlik etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabını hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Devlet Bahçeli'ye "gaz lambası" hediye etti. Sosyal medyada gündem olan Gaz Lambası hediyesinin sırrı merak ediliyordu.

NEDEN GAZ LAMBASI HEDİYE ETTİ?

Gaz Lambasının hediye edilmesinin nedeni Bahçeli'nin ülkesi için kendisini feda ettiği, aydınlatıcı fikirleri dolayısıyla bu hediyeyi aldığı yönünde görüşler belirtildi. Zira gaz lambası etrafını aydınlatan ve kendi içindekini bitiren bir özelliğe sahip. Bahçeli için de verilen mesajı ömrünü devletine adayarak kendisini feda ettiği yönünde anlaşıldı.

Bakmadan Geçme