Eşini Kaybeden Kadın, Kendini Rahatsız Eden Yaşlı Adama Meydan Dayağı Attı

Sakarya'da eşini yeni kaybettiği öğrenilen bir kadın, kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği yaşlı bir adamı oturduğu bankta önce tokatladı sonra yakasından tutup yere yatırarak tekmeleyip tokatlamaya devam etti.

Sakarya'da yaşanan olayda, eşini yeni kaybetmiş olan bir kadın, kendisini rahatsız eden bir adamı darp etti. Cep telefonu görüntülerine yansıyan olayda bankta oturan yaşlı bir adamın yanına yaklaşan kadın adama 'Benim kocam daha yeni öldü. Beni neden rahatsız ediyorsun' diyerek tokat attığı görüldü.

Beklemediği olay karşısında şaşkına döndüğü görülen yaşlı adamın kadının şiddetine karşı tepkisiz kalması ise dikkat çekti.

Kadın yaşlı adama bir yandan vurup bir yandan da bağırmaya devam ederken, 'Benim kocam daha yeni öldü. Seni gebertirim. Adam ol lan. Arama diyorum sana neden arıyorsun. Yaşından başından utan ulan. Acımı yaşıyorum. Benim kocam daha yeni öldü. Bana gel para vereyim diyor. Sen kimsin lan' diyerek tepki gösterdi.

Kadının bu sert tepkisiyle başlayan olay, çevredeki mahalle sakinlerinin araya girmesiyle sona erdi. Kavganın büyümesini engelleyen mahalleliler, kadını sakinleştirerek, tarafları ayırdılar.

Kadının yaşlı adamı darp ettiği görüntüler sosyal medyada da ilgi gördü. On binlerce kullanıcı kadını haklı buldu.

Bakmadan Geçme