Eskişehir'de 16 Yaşındaki Genç Kıza Ait Kayıp İlanında Şok Eden Detay!

Eskişehir'de 16 yaşındaki bir gen kıza ait olduğu belirtilen kayıp ilanındaki detayları okuyanlar şoke oldu.

Eskişehir'de elektrik direklerine 16 yaşındaki bir genç kızın kaybolduğuna dair kayıp ilanları yapıştırıldı. Kayıp ilanındaki detayları okuyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

19 Temmuz 2024 tarihinde kaybolduğu belirtilen genç kızı bulabilmek için yakınları harekete geçti. İl genelindeki cadde ve sokakları tek tek dolaşan ve gördükleri hemen her otobüs durağı, elektrik direği gibi insanların dikkatini çekebilecek alanlara kayıp kızın bilgilerinin yer aldığı ilanları yapıştırmaya başladı.

Kayıp ilanı kısa sürede hemen herkesin dikkatini çekti. Ancak ilanda öyle bir detay var ki okuyanları şoke etmeye yetti.

Fiziki özelliklerinin yanı sıra verilen bir detay durumun vehametinin de ortaya koydu.

16 YAŞINDA 1 YAŞINDA BEBEĞİ VAR!

Adının Sudenur Yiğit olduğu belirtilen ve bir de fotoğrafının yer aldığı kayıp ilanında, "Sudenur Yiğit, 19.07.2024 tarihinde evinden çıkarak ayrıldı. 16 Yaşında sol elinin üzerinde BEDEL yazılı dövmesi vardır. Kızıl saçlı, yeşil gözlü, 1 yaşında ufak bebeği vardır. Görenlerin 0544 805 71 09 numarayı veya polisi araması rica olunur" ifadeleri yer aldı.

İlanı okuyan hemen herkes 16 yaşındaki bir kızın 1 yaşında bebeği var ifadesine takıldı. Daha çocuk denilebilecek yaştaki bir kızın 1 yaşında çocuğu olması ise infiale neden oldu.

İlan sosyal medyada da gündem oldu.

Bakmadan Geçme