Esra Erol'da Seda Nur'un annesi bulundu! Annesi Sedanur'u istemiyor

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 25 Ocak 2024 Perşembe günü neler yaşanacak?

8 yaşında annesi terk eden, 9 yaşında Üvey annesi tarafından şiddete maruz kalan Sedanur,16 yaşında 40 yaşındaki adamla zorla evlendiriliyor.

8 yaşında annesi başka adam tarafından terk edilen Sedanur. Esra Erol'da annesini bulmak için başvurdu.Çocukluğumdan beri anne ve baba sevgisi görmedim,annem bir anda beni terk edip gitti,babam 2 kez evlilik yapınca üvey annem bize eziyet çektiriyor idi, beni 40 yaşındaki bir akrabam ile evlendirilmem için üvey annem babamı ikna etti.

ANNEM BİZİ TERK EDİP GİTTİ

Sedanur küçüklükten beri abisiyle beraber annesi tarafından şiddet gördüğünü ifade etti, Annem gittiği zaman işi çıktı gelecek zannettim ama gelmedi hep annemi bekledim. Annem olmadığında babam 2.evliik yaptı, evlendiği kadın bize sürekli baskı yapıyordu bizi evde istemiyormu,sürekli ev işlerini ben yapardım ama benden rahatsız olurdu dedi Sedanur.

ANNESİ SEDANUR'U İSTEMİYOR

Esra Erol,Sedanur'un annesini buluyor ama annesi Sedanur' istemiyor, Annesi Sedanur'u bıraktığı zaman başka adama kaçıyor, o adam'dan çocuk yapıyor o çocuğuda terk ediyor tekrar'dan başka adama kaçıyor.

Esra Erol ise annen seni istemiyor maalesef yapacağımız başka birşey yok dedi.

Bakmadan Geçme