Esra Erol'da Sedanur Kimdir? 18 yaşında eğlence mekanlarında çalışan Sedanur

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 24 Ocak 2024 Çarşamba günü neler yaşanacak?

8 yaşında annesi terk eden, 9 yaşında Üvey annesi tarafından şiddete maruz kalan Sedanur,16 yaşında 40 yaşındaki adamla zorla evlendiriliyor.

8 yaşında annesi başka adam tarafından terk edilen Sedanur. Esra Erol'da annesini bulmak için başvurdu.Çocukluğumdan beri anne ve baba sevgisi görmedim,annem bir anda beni terk edip gitti,babam 2 kez evlilik yapınca üvey annem bize eziyet çektiriyor idi, beni 40 yaşındaki bir akrabam ile evlendirilmem için üvey annem babamı ikna etti.

ANNEM BİZİ TERK EDİP GİTTİ

Sedanur küçüklükten beri abisiyle beraber annesi tarafından şiddet gördüğünü ifade etti, Annem gittiği zaman işi çıktı gelecek zannettim ama gelmedi hep annemi bekledim. Annem olmadığında babam 2.evliik yaptı, evlendiği kadın bize sürekli baskı yapıyordu bizi evde istemiyormu,sürekli ev işlerini ben yapardım ama benden rahatsız olurdu dedi Sedanur.

ÜVEY ANNEM BENİ 40 YAŞINDAKİ ADAMLA EVLENDİRDİ

Üvey annem benden kurtulmak için 16 yaşında iken 40 yaşındaki adamla zorla evlendirildim, evlendiğim adamın yanında 1 ay durabildim.

GECE MEKANLARINDA ÇALIŞMAYI BEN SEÇMEDİM

Sedanur ben o eğlence mekanlarda çalışmayı seçmedim, çocukluğumdan beri Anne baba sevgisi göremedim. ben sevgiyi orada aramaya çalıstım ama o mekanlarda ölmek istemiyorum, annemi bulunca bu iştende çıkacağım dedi.

Yayına bağlanan babası Salim; Kızım yalan söylüyor ben onu para ile satmadım,kızım boşandığı zaman bizim yanımıza gelmedi, bana uzaklaştırma aldırdı.

SEDANUR GİBİ KIZIM YOK BENİM

Yayına bağlanan babası benim onun gibi kızım yok, Sedanur sürekli yalan söylüyor dedi. Sedanur ise çoçukluğumdan beri anne,baba sevgisi görmedim. Annem bizi bırakıp gittiği günden beri eziyet görüyoruz.

Bakmadan Geçme