Esra Erol'da Semiha Acar kimdir?

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 25 Ocak 2024 Perşembe günü neler yaşanacak?

Ssoyal medya yüzünden eşi semiha'nın fenomen olmak istediğindne dolayı evden kaçtığıını düşünen Ahmet 15 gündür eşinden haber alamıyordu .

Ahmet'de göre köyde yasadığımız halde aramızda hiçbir sıkıntı yokken kaçması beni şüphe uyandırıyor diyerek Esra Erol'a başvurdu.

AHMET İLE SEMİHA YÜZ YÜZE GELDİ

Ahmet; eşim Semiha hastaneye gidiyorum diyerek evden kaçtı,karım sosyal medya bağımlısıydı,eviyle ve benle hiç ilgilenmiyordu.

Ahmet artık Semiha ile boşanacağım,evin temizliğine bakmıyor,çocuklarım ile lgilenmiyor.

KARIMA PARA DEĞİŞTİRDİ

Ahmet; Eşim sosyal medyadan sonra iyice değişti. çocuklarıma yazık ediyor, Semiha kocam Ahmet, başka kadınlarla telefonla konuşurken duydum Ahmet sürekli benle başka kadınları karşılastırırdı dedi.

Semiha: 14 yaşındaki oğlum sosyal medya'da tanıştığım Cebrail ile konuşurken duydu onun yanında konuştum, ama oğlumu babana söyleme diye tehdit etmedim dedi.

Yayına bağlanan Ahmet'in yeğeni,Semiha odalarda gizlice Cebrail ile konuşurdu,evi hiç temizlemezdi,sabah akşam sürekli telefon ile konuşurdu, çocukları kendi yemeklerini kendisi yapardı dedi.

ÇOCUKLARIMA BAKMAK GİBİ LÜKSÜM YOK

Semiha şuanda çocuklarıma bakmak gibi lüksüm yok. Şuanda bakamam dedi. Çocuklarına ise Ahmet'in annesi 76 yaşındaki teyze bakıyor.

Bakmadan Geçme