Esra Erol'da Yeşim kimdir? 18 yaşındaki kızını 54 yaşındaki adam kaçırdı

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 11 Ocak 2024 perşembe günü programda neler yaşanacak?

18 yaşındaki kızı Manolya 54 yaşındaki Kemalettin'e kaçtı.

Yeşim hanımın kızı 18 yaşımdaki Manolya,komşuları ve ayrıca kızının spor hocası olan Kemalettin beye kaçtı.kızının 14 yaşından beri ilişkisi olduğunu Kemalettin beyin eşinden ögrendim.

14 yaşında ilişkileri başlamış

eşim kızımdan şüpheleniyordu bende olmaz falan diyordum ama kızımın odasında kemalettin ile birlikte olduğu fotoğrafları gördüm kızımla konuştum kızımla tamam anne ilişkimizi bırakıyorum dedi. Kemalettin'in eşi bana kızımla ilişkisi olduğunu bana söyledi bu ilişki normal değil engel olalım dedi.

21 Aralık işe gidiyorum diyerek evden çıktı,İddiaya göre ilişkiyi herkes duyunca Manolya ile Kemalettin ile kaçtı. Polise basvurduk ama 18 yaşında olduğu için birşey yapamayız dediler.

Yeşim kızı Manolya'ya kavuşabilecek mi?

Yeşim,kızımı Kemalettin kaçırdı ve bir yerde saklıyor, komşuların iddiasına göre kızı taciz ediyordu ve kız korkudan ailesine söyleyemiyor.

yayına bağlanan izleyiciler, bizim çocuklarda o spor salonuna gidiyor, kızım manolya'nın doğum günü var diye partisine gitti,kemalettin pastaya Manolya ile kendisinin fotoğrafının yaptırdı.

detaylar geliyor..

Bakmadan Geçme