Esra Erol Funda Serkana dönecek mi?

Esra Erol'da eşini bırakarak sevgilisi Mehmet'e kaçan Funda'nın hikayesi ele alınıyor işte detaylar...

Serkan Bey "Karım Funda 2 aydır kayıp." diyerek Esra Erol'da programına başvurdu. Eşi Funda Cengiz'in çocuğunu alarak Mehmet Kırcalı'ya kaçtığını söyledi.

Eşi Funda Cengiz canlı yayına bağlandı. Serkan Bey gözyaşlarına boğuldu. Funda ve onu kaçıran Mehmet canlı yayına katıldı. Funda boşanmak istediğini dile getirdi. Bugünkü yayında Funda'nın annesi aradı. Funda annesinin sesini duyunca ağlamaya başladı.

Eşi Funda Cengiz canlı yayına bağlandı. Serkan Bey gözyaşlarına boğuldu. Funda ve onu kaçıran Mehmet canlı yayına katıldı. Funda boşanmak istediğini dile getirdi.

Funda canlı yayına çıktığı zaman yaptıklarından utandığını ve pişman olduğunu ifade etti,eşim beni sürekli döverdi ondan dolayı kaçtım dedi. Mehmet bey'e kaçan Funda yalvaç köyünden mehmet beye kaçtı ve orda ilk defa tanıştığını söyleyen funda mehmet ile bir sefer buluştuk

Funda Mehmet'i çok seviyorum boşanmak istiyorum dedi,Sücüllü köyü muhtarı verdiği ifade ile fundayı annesi ve tanıdığı kişi kaçmasına yardım etti dedi..

FUNDANIN KAÇMASINA ANNESİ Mİ YARDIM ETTİ

iddialara göre fundayı annesi mehmet ile tanıstırdı. Fundanın sevgilisi fundanın eşine funda ile boşanacaksın dedi. Funda eşinden boşanmak istediğini eşinin canavar olduğunu ifade etti. Esra erol senin güvende olman için sığınma evine yatıralım teklifine funda hayır cevapını verdi..

Serkan ise çocuklarını görmek istiyorum demesi üzerine funda hayır göremezsin demesi üzerine esra erol ben gerekeni yaparım dedi..

detaylar geliyor...

Bakmadan Geçme