Facebook'a Neden Giriş Yapılamıyor? Facebook Çöktü mü? Sorun Ne?

Facebook'a Neden Giriş Yapılamıyor? Facebook Çöktü mü? Sorun Ne?... Sosyal medya mecrası Facebook'ta giriş problemi yaşanıyor. Açık hesaplar kapanırken birçok kişi tekrar hesabına giriş yapmak istedi ancak sorun yaşadı.

FACEBOOK VE INSTAGRAM ÇÖKTÜ!

Popüler sosyal medya ağları Facebook ve Instagram 17:15 itibari ile kapandı.

Meta çatısı altında faaliyet gösteren Facebook ve Instagram, aktif olarak milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Her iki uygulamayı masaüstü kullananlar hesaplarından 'çıkarıldı', mobil cihazlarda ise ana sayfa yenilenmiyor ve Messenger'dan mesajlar gönderilemiyor.

DÜNYA GENELİNDE SIKINTI YAŞANIYOR!

Dünya genelinde kullanıcıların yapmış olduğu raporlamalar çerçevesinde, Instagram'da ve Facebook'ta anlık olarak bazı aksaklıklar yaşandığı rapor ediliyor.



Kullanıcıların bir kısmı Instagram'ın WEB sürümüyle ilgili sorun yaşadığını belirtirken, bazıları da mobil uygulama üzerinde de sorunların olduğunu bildiriyor.

Milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformu instagrama giriş yapılamıyor. Kullanıcılar instagram'a ne oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram'a neden erişim sağlanamıyor sorusunun cevabını aramaya başladı

İnstagram erişim sorunu ile ilgili platformdan herhangi bir resmi açıklama yapılmazken uzmanlar algoritma değişikliği nedeniyle gerçekleştirilen güncelleme kaynaklı erişim sorunu yaşanabildiğine dikkat çekiyor. İnstagram'ın ne zaman normale döneceğine dair ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

İnstagram'ın bot kullanıcılarla pasif kullanıcıları ayıklamak için çalışma başlattığı belirtilmişti. Yapay zekadan da destek alınarsk kullanıcılara onay mesajı gönderileceği mesaja cevap vermeyen pasif kullanıcıların hesaplarının iptal edileği açıklanmıştı.

Bakmadan Geçme