Fatih Camii İmamına saldıran Ömer Salgın Kimdir? Herhangi bir bağlantısı var mı?

Fatih Camii imamın saldıran Ömer Salgın Kimdir? hangi örgüte bağlı? herhangi bir grup veya cemaat bağlantısı var mı? hangi partinin üyesi? işid , deşa üyesi mi? zafer partisi ile bir alakası var mı gibi sorular merak konusu oldu.

Fatih Camisi İmamı Hafız Galip Usta ve cami de bulunan hafızlık öğrecisi Bilal Erdemi namazdan sonra Ömer Salgın isimli şahıs tarafından bıçakla yaralandı.

Neden Bıçakladı?

Camide "uyanın ey müslümanlar" diye bağırmaya başlayan Ömer salgın isimli saldırganı önce uyaran sonra camiden çıkmasını isteyen cami imamına bıçaklı saldırıda İmam Hafız Galip usta ve hafızlık öğrencisi Bilal Erdem'i bıçakla yaralaması sonrası provakasyon soruları gündeme geldi.

Olayda Provakasyon var mı?

Son günlerde yaşanan olaylar da dikkate alındığında bu olayda bir provakasyon olabileceği ihtimali tüm sosyal medya kullancııalrı tarafından dillendirilmesi saldırna Ömer salgın'ın kimliğinin merak edilmesine neden oldu.

Ömer Salgın Hangi Cemaatten , Partiden, Örgütten? Sorusu Soruluyor

Sosyal medyada konu ile alakalı paylaşaım yapan kişilerin en çok merak ettiği husus Ömer Salgın'ın hangi gruptan olduğu sorusu oldu.

Soruşturma ve Sorgulama devam ediyor

Olayın arkasından emniyet güçlerinde hızlıca yakalanan Ömer Salgın'ın sorgusunun devam ettiği biliniyor.
Sorgusu ile alakalı herhangibir açıklama yapılmasken meczup bir kişi olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Ömer Salgın Kimdir?

İmama saldıran Ömer Salgın'n kim olduğu belli, oldu.

Ömer Salgın'ın Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşadığı ve Bursa doğumlu olduğu belirtildi.

Normalde İstanbul'da yaşamadığı ve nüfus kaydının Bursa Nilüferde olduğu ifade edildi.

1984 Brusa doğumlu olan Ömer Salgın'ın daha önce evlenip boşandığı ve boşandığı eşinin ilişkisi olduğunu iddia etitği kişiyi darp ettiği için emniyette kaydının olduğu biliniyor.

Bakmadan Geçme