Fatih Tekke Trabzonspor'a mı Gelecek?

Fatih Tekke Trabzonspor'a mı Gelecek?... Süper Lig'de Trabzonspor evinde 3-2'lik skorla Kasımpaşa'ya mağlup oldu. Maçta öne geçen Bordo Mavili ekip yenilgiye engel olamadı. Skora çok kızan taraftarlar Abdullah Avcı'yı istifaya çağırıp Fatih Tekke tezahüratları yaptı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Bordo mavililer 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

Trabzonspor'un gollerini 19'da Enis Destan ve 90+1'de Poyraz Yıldırım kaydetti.

Kasımpaşa'nın gollerini ise 47'de Aytaç Kara, 58'de H. Hajradinovic ve 75'de Da Costa kaydetti.

4 MAÇTIR GALİBİYET YOK! YENİLGİLER ÇOK AĞIR!

Ligin ikinci yarısına deplasmanda 1-1'lik Bitexen Antalyaspor beraberliği başlayan ardından Galatasaray'a sahasında 5-1, Çaykur Rizespor'a da deplasmanda 1-0 mağlup olan bordo-mavililer Kasımpaşa mağlubiyeti ile kötü gidişatını sürdürdü.

Bordo mavililer bu mağlubiyetle 37 puanda kaldı. Son 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan konuk Kasımpaşa ise puanını 32 yaptı.

ABDULLAH AVCI İSTİFA ETTİ Mİ?

Trabzonspor'da sahada ve sosyal medyada taraftarlar Abdullah Avcı'ya istifa çağrısı yaptı. Son haftalarda büyük kayıp yaşayan Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile devam edemeyeceği görünüyor.

FATİH TEKKE Mİ GELECEK?

Abdullah Avcı'nın istifa etmesi durumunda Trabzonspor'da göreve Fatih Tekke'nin gelebileceği iddiaları var. Sosyal medyada da birçok Trabzonsporlu taraftar Fatih Tekke paylaşımı yapıyor. Tekke şuanda Alanyaspor'un başında teknik direktör olarak bulunuyor.

Bakmadan Geçme