Fehmi Koru'dan İmamoğlu'na Murat Kurum Uyarısı

Kaleme aldığı yazıda Murat Kurum'un kariyerine ve şansına dikkat çeken Koru, İmamoğlu'nu 'Nasıl birine karşı yarışacağını biliyor mu' sözleriyle uyardı.

Bir dönem AK Parti'nin en kuvvetli kalemlerinden birisi olan gazeteci yazar Fehmi Koru, yerel seçimler öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve aynı zamanda CHP'den İBB adayı olan Ekrem İmamoğlu'nu Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'a karşı uyardı.
Kaleme aldığı yazıda Murat Kurum'un kariyerine ve şansına dikkat çeken Koru, İmamoğlu'nu “Nasıl birine karşı yarışacağını biliyor mu” sözleriyle uyardı.
31 Mart yerel seçimlerinin en çok merak edilen sonucu İstanbul ve Ankara olacak. AK Parti kaybettiği İstanbul'u tekrar alabilmek için gayret gösterirken CHP'de İstanbul'u korumanın planlarını yapıyor.
Murat Kurum, isminin açıklanmasıyla birlikte çalışmalara hızlı bir giriş yaparken gazeteci yazar Fehmi Koru, Kurum'u köşesine taşıdı.
"Ekrem İmamoğlu önümüzdeki yerel seçimde nasıl birine karşı yarışacağını biliyor mu?" başlıklı yazısında şans faktörüne değinen Koru, yazısında şu ifadelere yer verdi:
"CV'sine bakınca ne kadar şanslı biri olduğu görülebiliyor.
Üniversitede önce beğenmediği bir bölümü kazanmış, oradan esas istediği inşaat mühendisliğine yan geçiş yapmış… Toplu Konut İdaresi'nde (TOKİ) memurken, kısa süre sonra başkanlığına gelmiş. Oradan da ilk kurulan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne bakan olarak yan geçiş yapmış. Dört yıllık bakanlığı ardından TBMM'ye milletvekili olarak geçmiş…
Şansa bakın…
Karar vericiler AK Parti adayı olarak İstanbul'a onu tercih ederken şansını da göz önünde bulundurdularsa şaşırmam.
Ekrem İmamoğlu, yalnız iktidarın muazzam medya gücüne karşı ve “İstanbul” dendiğinde ilk akla gelen isim olan Tayyip Erdoğan'la yarışmayacak, karşısında her bakımdan şanslı biri olduğunu da bilmeli.
Murat Kurum'un bu seçimde en büyük şansı, şanslı biri oluşu…
Ne dersiniz politikada şansa yer var mı, yok mu?"

Bakmadan Geçme